JEDNOSTAVNO I EFEKTNO: Suzite vaginu na prirodan način!

 

Postoji mit da se vagina širi od mnogo seksualnih odnosa ali to je upravo to – samo mit. Čak naprotiv, što više seksa imate, dešava se više kontrakcija i vagina je u boljoj formi. Ipak, postoje stvari koje utiču na njenu opuštenost, poput porođaja, menopauze a i samih godina. Postoji par prirodnih rešenja za taj problem.

BILJKE

Biljke su definitivno najprirodniji i najzdraviji način da svojoj vagini vratite mladalački izgled. Tako biljka pod imenom Pueraria Mirifica podstiče genitalna tkiva da se regenerišu, i time suze vaginu. Ova biljka uz to vraća prirodni hormonalni balans ali i štiti od raka grlića materice. Još jedna biljka pod imenom Curcuma Comosa pomaže – ona leči vaginalnu suvoću, zateže vaginalne mišiće i štiti od prolapsa vaginalnog zida.

KEGELOVE VEŽBE

One su, kao što znamo, obavezne za održavanje vagine, a sjajna stvar je što možete da ih radite uvek i svuda, a da to niko čak ni ne zna. Naravno, imajte na umu da se vagina neće suziti preko noći, moraćete da budete malo strpljiviji, ali redovno i uporno radite vežbe i razlika će biti primetna.

ISHRANA

Trebalo bi da unosite hranu bogatu fitoestrogenima jer oni poboljšavaju elastičnost vaginalnih zidova i utiču na sužavanje vagine. Neke od namirnica koje sadrže fitoestrogene su nar, šargarepa, soja, susam i piskavica. Naravno, imajte na umu da u njima ima samo par mikrograma fitoestrogena, pa ćete morati da ih unosite više kako biste osetili korist od njih.

VEŽBAJTE JOGU

Par poza u jogi, poput mosta i poze deteta su sjajne za sužavanje vagine, a naravno, celo telo osetiće boljitak ako krenete da se bavite jogom.

I naravno, imajte na umu da su ovi načini sasvim bezbedni i prirodni, i da im u skladu sa tim treba vremena da pokažu rezultate.

 

Happytv.tv
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije - Live  
02:30  Posle ručka