SPREČITE PREVARU: Ovih pet su znak da će vas partner prevariti!

 

Prevara je veoma bolna stvar koja može da dogodi u jednoj vezi. Ali pre nego što do nje uopšte i dođe vaš partner će pokazati nekoliko znakova koliko mu je zapravo stalo do vas i da li planira u nekom trenutku da vas prevari.

Kako biste sprečili vašeg partnera da otrči nekoj drugoj u naručje posebno obratite pažnju ukoliko on izgovori neku od sledećih pet rečenica. 

Imam osećaj da me više ne ceniš 

Ukoliko se događa da vam partner često upućuje ovu primedbu postoji šansa da se oseća zanemareno i da nije srećan u vezi kao što je to nekada bio. Takvo osećanje može da dovede do hlađenja emocija i potrebe da tu svoju želju da bude prihvaćen potraži na nekom drugom mestu. U ovakvom slučaju potrebno je da izdvojite više vremena za svog partnera, organizujte zajedničke aktivnosti i nađite način da obnovite stare strasti. 

Izvini što ti nisam odgovorio na poruku 

Ako primetite da vaš voljeni muškarac iz čista mira prekine da vam odgovara na poruke, moguće je da mu više niste prioritet. Čak i da je prezauzet na poslu, vremena za kratku poruku sigurno uvek može da nađe. Porazgovarajte sa njim i ljubazno ga upitajte zašto je to tako.

Na poslu je bilo OK 

Najveći problem u ovom slučaju je kratak odgovor koji vam partner daje, umesto detaljnog prepričavanja o tome kako je proveo dan. Ranije je s vama mogao satima da sedi i priča o raznim dogodovštinama koje su mu se dogodile, a sada vas je dočekao kratak i štur odgovor. Skrivanje detalja može biti znak za opasnost i ukoliko vaš partner pokazuje ovakve znake, obavezno porazgovarajte sa njim.


Hajde da isprobamo nešto novo u krevetu 

Ako vam je seks već duže vreme jednoličan, jedan od partnera dobiće potrebu da isproba nešto novo. To bi možda moglo i da znači da nije potpuno zadovoljan seksualnim životom koji ima sa vama. Shvatite njegove želje ozbiljno i isprobajte nove stvari, naravno samo ukoliko niste saglasni sa onim što predlaže. Tako ćete zajednički rešiti problem i ponovo oživeti vezu, a vaš partner će biti zadovoljan. 

To je tek za nekoliko meseci. Ne bi trebalo još da razmišljamo o tome. 

Ukoliko vaš partner ne želi sa vama da pravi planove za budućnost, to bi moglo da znači da on nije siguran šta će biti sa vama za nekoliko meseci. Krajnje vreme bi bilo da tada sednete i porazgovarate o tome kuda vodi vaša veza.

 

 

Izvor: B92
Foto: Twitter/raj189991

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro