Izvor:
18.10.2016 u 18:54
0

DARKANOVA POTRESNA ISPOVEST SAMO ZA NAŠ PORTAL: Bio sam pre dva dana NA OSTROGU, i tamo sam ugledao…

Darko Mališ Darkan se javio našoj redakciji i ispričao šta mu se desilo kada je po četrnaesti put došao pod manastir Ostrog.

Veliki sam vernik i pod Ostrog idem redovno. Tamo nađem svoj mir i priča sa monasima mi mnogo prija. Pre dva dana sam opet bio. Kada sam se peo uz brdo do manastira, na jednoj krivini zastao je autobus i svi hodočasnici su izašli iz autobusa jer su mislili da vide pravog Željka Ražnatovića Arkana.Kada su mi prišli rekao sam da imam božiji dar da budem Arkanov dvojnik – rekao je Darkan.

Darkan je inače povučen čovek koji živi mirnim životom i koji je nezaposlen. Sve je ovo za njega novo i nekada mu se čini da neće moći da se izbori sa svim medijskim napisima koji o njemu pišu…

HappyTv.rs
Foto:Facebook/malis.darko

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter