Izvor:
20.10.2016 u 17:17
0

O OVOME PRIČA CELA SRBIJA: Da li je ovo najsrećnija buduća mlada? (VIDEO)

Jučerašnji dan je bio jedan od najsrećnijih u životu Maje Milić, koju je na zaista nesvakidašnji način zaprosio njen momak, Igor Paunović. Mladi par je šetao Šumaričkim jezerom u Kragujevcu, kada se na suprotnoj obali jezera pojavio transparent na kome je pisalo "Lutko ja sam rešen".

Nekoliko trenutaka posle toga, dok je Maja u neverici posmatrala transparent, uopšte ne očekujući, do nje i Igora doleteo je dron na kome je bio zakačen verenički prsten. Igor ga je skinuo sa njega, kleknuo ispred nje i postavio joj pitanje o kome svaka devojka " Da li želiš da se udaš za mene?"

Uz sudbonosno "DA" i suze radosnice, Maja Milić, postala je verenica Igora Paunovića. Očekujemo nastavak srećne priče ovog divnog para iz mesta Rekovac, kod Kragujevca, a u međuvremenu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter