Izvor:
25.08.2019 u 14:50
0

MOŽDA VAS FASCINIRAJU POTPUNO POGREŠNE ŽENE: Otkrivamo 5 vrsta žena koje treba izbegavati!

Ako vam se čini da vam svaka veza donosi samo bol, možda ste jednostavno muškarac koji bira veštice, kučke ili lude žene, a mnogo je takvih oko vas. Suprotno uobičajenom mišljenju, lude žene nisu one koje su išle na lečenje; one koje su istinski lude beže daleko od bilo kakve stručne pomoći.

Ukoliko ste se upetljavali u odnose koji nikud ne vode, u veze sa ženama koje su se užasno ponašale prema vama, to ne znači da niste sposobni za normalnu ljubav. Možda vas fasciniraju potpuno pogrešne žene. Neke od njih su atraktivne i seksi, čak i zabavne, ali je velika greška zaljubiti se u njih.

Evo nekih klasičnih tipova žena koje nikako ne smete shvatati ozbiljno. Možda će vam ovo suviše ličiti na karikaturu, no ima dosta opominjućih istina u svemu što sledi.

Devijant

Ona je oličenje čiste avanture. To je loša devojka iz komšiluka – za nju vam je mama uvek govorila da treba da je izbegavate. U početku je pravi izazov biti sa njom. Ona uvek čini neočekivane stvari – ako je na semaforu crveno, projuriće punom brzinom. Prva će isprobati sve nove droge; jedva čeka amoralne ili nezakonite dogodovštine. Jasno, fenomenalna je u krevetu, gde njena devijantna priroda može da zablista punim sjajem. Nije bitno šta ćete predložiti u seksu, ona će sve sa uživanjem isprobati, a ako vi niste razmišljali o nečemu – ona jeste. Zbog toga je tako teško ostaviti je čak i nakon toga što ste je nekoliko puta izvlačili iz zatvora, čak i ako zamalo niste bili uhapšeni zbog nje. U dubini duše znate da više nikada u životu nećete imati takav seks; znate da vam je ona jedina životna prilika da osetite sva uzbuđenja potpune dekadencije.

Najveći problem sa divljakušom je u tome što će vas uvlačiti u nevolje: sa roditeljima, šefovima, prijateljima, policijom, poreskim organima… Sa svakim ko je prosečan član društva. Pored toga, bez obzira na to koliko joj je zabavno sa vama, ona je zbilja laka žena – doživećete felacio na prednjem sedištu kola pri brzini od 200 na sat, ali ako joj neki momak ponudi seks u vazduhu, nestaće brzinom svetlosti.

Istinski posvećenik

Istinski posvećenik se potpuno predaje; ne vama već svakoj novoj psihologiji, filozofiji, učenju ili magiji novog talasa, zavisno od toga šta vreme donese. Ona je astrolog, savetnik, duhovni iscelitelj – sve što u datom trenutku smatra istinskim odgovorom na sve svetske probleme. Ima staklenu kuglu, tarot karte, I Chihg novčiće, kasete o jogi i meditaciji, lekovite muzičke kompilacije i sobu punu kristala. Otvorena je za sve, pa tako i za vas, sve dok verujete. Od vas se traži da je sledite dok vas usred noći vodi u neku pustaru samo da biste dočekali spuštanje letećeg tanjira koji će vas odvesti u nove galaksije. Zar je bitno ako taj objekat ne sleti? Ionako ste mnogo luđih stvari radili zbog drugih žena, a mnogo manje se zabavljali.

Veza sa istinskim vernikom ima izvesnih prednosti, to je tačno. Ona ne jede meso i ne pije, te je vrlo isplativo izvoditi je na sastanke. Okružena je prijateljima iz grupe i uvek ona postavlja pravila. Ne morate da donesete nijednu odluku, od vas se očekuje samo da je pratite zajedno sa njenom grupom i da verujete, verujete, verujete. Naravno, ako budete gunđali za vreme spiritualističke seanse, romansa je gotova.

Tempirana bomba

Tempirana bomba je emocionalno smrtonosno oružje koje se aktivira bez ikakvog upozorenja, taman kad pomislite da je vaš život pod kontrolom. Najstrašnije u vezi sa tempiranom bombom je to što eksplodira pored vas nekoliko puta. Ona je tip žene koja se napije na važnoj poslovnoj večeri i pljusne martini vašem šefu u lice. Ili ima aferu sa vašim najboljim prijateljem i zatrudni, pa ne znate čije je dete. Ona počne da viče: "Ne, ne i ne!" usred vašeg venčanja. Ili samo nestane jednog dana, ostavljajući vas sa desetomesečnim juniorom.

Ona je tako draga i naizgled perfektna da previđate upozoravajuće znake koji su tu od početka. Roditelji su digli ruke od nje, nijedan njen bivši momak ne javlja joj se na ulici, a ona obično živi daleko od kuće, jer joj treba nova teritorija i mesto u kojem je ljudi još nisu upoznali. Tempirana bomba u početku uvek izgleda suviše dobro da bi bila istinita – i jeste tako.

Nakon što nestane bez reči, možete je primiti nazad, jer izgleda tako nevino i šarmantno. Sigurni ste da je njena ludost bila samo mala greška. Lagano, na teži način, shvatate da to nije greška – to je obrazac. Bez obzira na to koliko vam obećavala da će se ponašati drugačije, nemojte joj verovati. Jedino možete biti sigurni u naredne eksplozije; to je samo pitanje vremena.

Lolita

Ona je tako neodoljiva, privlačna, tako seksi – i tako mlada. Gleda vas kao mudrog profesora, a vi uživate u toj ulozi. Vidite sebe kako kreirate zrelu ženu svojih snova. Čuvate je čistu i zaštićenu samo da biste je zadržali pored sebe dok ne stasa i ne postane vaša mala verna supruga. Ako stvarno verujete u to, razmislite o detaljnom pregledu glave.

U stvari, ona je tek otkrila svoju seksualnu moć i isprobava je na vama. Moguće je da živite u celibatu, ali vas to ne pogađa. Laska vam pomisao na to da ste sposobni da privučete mnogo mlađu ženu i ne marite mnogo za ono šta drugi pričaju. Ona zapravo želi da se osveti tati – zato je izabrala vas. No, čim se pojavi neki dvadesetogodišnji Adonis, ostaviće vas, a njemu pružiti sva zadovoljstva koje ste želeli da joj priuštite. Neiskusan glupak, kakav već jeste, neće je previše ceniti, zbog čega će ga ona voleti još više. Verovatno će biti spremna za ozbiljnu vezu za jedno petnaestak godina, ali tada ćete biti suviše stari da biste uživali u tome.

Starleta

Božanstvena je, oduzima dah i obavezno je prisutna na svim koktel zabavama. Istina, kad počnete da razgovarate sa njom, slika savršenstva se poljulja. Ne postoji ništa poraznije od saznanja da žena vaših snova sanja o tome da se pojavi na naslovnoj strani tabloida: "Ozbiljna sam, brate. Mislim, znaš ono, samo da mi krene karijera." Verovatno će izaći sa vama nekoliko puta ako obećate da ćete je upoznati sa bratom od strica koji radi u reklamnoj agenciji. Uvek traži veću zverku, dakle, držite je na oku. Ali, znate kako kažu – moć je afrodizijak. Neka preko vas upozna glumce, bivše sportiste, čak i neke ne mnogo bitne političare… Vratiće vam se narednog jutra, verujte. Samo poneka od ovih devojaka postane zvezda. One kojima to ne uspe – bez izuzetka optužuju sve muškarce u svojim životima ili ih učine nesrećnim ili ih ostave. Ako ste se ozbiljno vezali za takvu ženu, plići ste od nje.

Možda su perspektive za brak sa ovim ženama užasne, ali na kraju krajeva, bar je zabavno izlaziti sa njima. Postoje i druge veštice, kučke i lude žene (izazovne, takođe) sa kojima ne treba ugovarati ni izlazak. A o takvima uskoro.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter