Izvor:
13.02.2017 u 16:59
0

NJEGOV LJUBIMAC IMA MILION FANOVA I TRISTA KILOGRAMA: Kada vidite kako jede, onesvestićete se! (foto video)

Kada je Stiv Dženkins iz Džordžtauna u Kanadi dobio ljubimca na poklon, mislio je da je patuljasto prase. Iako je prevaren, i ona sada ima 300 kilograma, on je odlučio da zadrži svoju ljubimicu, koja je postala pravi hit na društvenim mrežama, i prasica Ester sada ima skoro milion fanova na Fejsbuku.

– Nisam nikad pomislio da imam prase u kući. Onda sam dobio poruku pre pet godina od devojke s kojom sam išao u školu. Rekla je da se seća koliko sam voleo životinje i da ima patuljasto prase kog mora da se reši. Dobila je blizance i nije više mogla da se brine o prasencetu. Rekla mi je da je svinja stara šest meseci i da kad naraste neće biti mnogo veća od kućne mačke – ispričao je sada ponosni vlasnik prasice Ester, Stiv Dženkins.

Prvo se razmišljao šta da učini, a onda je na brzinu odlučio i prihvatio ponudu.

Mislio sam da će mini svinja biti strašno kul

– U to vreme svinja kao kućni ljubimac je bila veoma trendi. Imali su ih i Džordž Kluni i Paris Hilton. Derek, moj dečko sa kojim živim, je bio mađioničar i mislio sam kako ću ga uveriti tako što ću mu reći da bi svinja bila super za njegov nastup. Našli smo se u restoranu u kojem sam tada radio kao konobar. Ali, kad je Derek došao kući bio je besan jer nisam prvo s njim razgovarao – priča dalje.

Svinja, koju su kasnije nazvali Ester, izgledala je užasno. Imala je ružičastu ogrlicu, uši izgorele od sunca, nokti su joj bili ispucali i izgledala je tužno. Nakon par sati je živnula, kad su joj napravili mali krevet, a ubrzo se sprijateljila i sa psima koje je ovaj par već imao od ranije kao ljubimce u kući.

Ester su dresirali kao psa i nakon mesec dana odveli su je veterinaru. Bio mu je dovoljan jedan pogled na nju, kad im je rekao da imaju problem. Objasnio im je da je Ester rođena na farmi i da je uzgajana za jelo. To uopšte nije bila mala svinja. Odmah su pozvali devojku koja im je poklonila prase, ali ona se nije javljala.

– Veterinar nam je rekao da će Ester verovatno narasti do veličine velikog psa. Do svog prvog rođendana imala je 113 kila, bila je na dobrom putu da ima najmanje 220 kila, ali tada je već bilo kasno, jer je postala omiljeni ljubimac u kući – kaže Stiv.

Ester sama otvara vrata, vrši nuždu van kuće, jede uglavnom suvu hranu i ne smrdi jer je redovno kupaju, a omiljena poslastica joj je kapkejk, piše Guardian.

Esteromanija na Fejsbuku

Kuća je ubrzo postala premala za Ester, a par nije imao dovoljno novca da za veću. Probali su da joj nađu dom u nekom utočištu, ali svima je falilo novca i ljudi.

Zatim su otvorili njenu fejsbuk stranicu i ona je ubrzo imala veliki broj fanova. Uspeli su da sakupe novac i otvorili su sopstveno utočište.

Iako je imala uslove za život napolju, Ester je ipak na kraju završila u kući, jer je tako navikla od malena.

I nakon što joj je obezbeđen dom, dovoljno komforan za nju, ona je i dalje veoma popularna na Fejsbuku, koji pomno vode Derek i Stiv.

Izvor: Blic.rs
Foto: Facebook/estherthewonderpig

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter