Izvor:
16.02.2017 u 19:53
0

DUGO SKRIVANA TAJNA KOJU JE PONELA U GROB: Procurele ekskluzivne fotografije trudne Merlin Monro! (FOTO GALERIJA)

Prijateljica Merilin Monro Frida Hal preminula je pre tri godine, ali je prijateljima pre smrti otkrila tajnu glumice koju je dugo čuvala.

Frida je otkrila da je Monro ostala trudna sa francuskim kolegom Ivom Montanom dok je bila u braku sa Aturom Milerom. Takođe, ona je čuvala fotografije trudne Merilin od očiju javnosti, koje su, nakon Fridine smrti, prodate na aukciji.

– Frida je bila veoma ponosna što ima te fotografije. Rekla je da su snimljene na leto 1960. godine. Trudnoću je morala da krije jer Miler nije bio otac deteta – rekao je komšija glumicine prijateljice Toni Mičels.

Glumica je tada imala 34 godine i ovu tajnu odnela je sa sobom u grob. Mičels je dodao i da mu se Frida poverila da joj je Merilin rekla da je izgubila bebu. Ostalo je nepoznato da li je u pitanju bio spontani pobačaj ili je rešila da abortira.

Superžena
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter