Izvor:
20.02.2017 u 07:03
0

NEVEROVATNA PRIČA: Popravljali stari televizor, a unutra pronašli nešto što ih je šokiralo! (VIDEO)

-Dotrčala je do mene i rekla mi je da je našla desetine hiljada dolara, ali ja sam odmah video da se radi o mnogo većoj sumi, izjavio je Rik Dešamp, menadžer kompanije za reciklažu iz Ontarija u Kanadi. Radnica je pronašla više od 100.000 kanadskih dolara (skoro devet miliona dinara) u starom televizoru iz 1980. godine.

U fabrici je stajao skoro godinu dana pre nego što su otkrili blago koje se krilo u njemu.

– Mi mesečno dobijemo između 10 hiljada i 30 hiljada televizora, a takva količina novca je kao dobitak na lotu – našalio se menadžer.

U aparatu su takođe pronašli dokumente koji su pomogli policiji da dođu do pravog vlasnika, 68-godišnjeg muškarca.

On im je rekao da su njegovi roditelji tamo čuvali novac, ali da je on zaboravio na to i televizor dao prijatelju, koji očito nije nikada pogledao unutra, te da će novac ostaviti svojoj porodici.

– Nadam se da će pametno iskoristiti taj novac- rekao je policajac koji je pronašao vlasnika.

Vlasnici fabrike veoma su zahvalni radnici koja je odlučila da vrati novac umesto da ga zadrži za sebe, govoreći da ona treba da bude primer ostalima.

Izvor:srbijadanas.com
Foto:Instagram / tuokuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter