Izvor:
22.02.2017 u 02:16
0

SAMO U AMERICI: Voditeljka zaboravila da obuče brus i gaćice! (VIDEO)

Voditeljka na jednoj televiziji na Floridi "preznojila" je gledaoce kada se pred kamerama pojavila u kratkoj mrežastoj haljini bez brushaltera.

Očigledno je zaboravila još po koji komad odeće jer se mnogi pitaju da li je obukla haljinu ili majicu. Iako se ponašala kao da je najnormalnije obučena za emisiju, sve vreme je povlačila haljinu na dole.

Plavokosa voditeljka je bivša manekenka koja se bavi životnim temama i noćnim životom. Ona na društvenim mrežama često objavljuje fotografije na kojima je naga, pa mnoge ni ne čudi što se u ovakvom izdanju pojavila pred kamerama. Na radost muškaraca, verujemo.

b92.net
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter