Izvor:
08.03.2017 u 09:24
0

Postavio je kameru da proveri da li mu sin krišom uzima auto: SNIMAK JE IZAZVAO EKSPLOZIJU SMEHA NA INTERNETU! (video)

Kris Asonja iz australijskog grada Kanbere sumnjao je da mu 16-godišnji sin Dominik krišom uzima automobil, zbog čega je postavio tajnu kameru u svorištu kako bi ga uhvatio na delu.

Međutim, kada je rešio da pregleda snimke, nije našao ono što je očekivao.

Naime, Dominik je verovatno "provalio" očevu nameru, pa je prilikom pranja automobila dodao i plesni performans, koji je prema Krisovim rečima, "nasmejao celu porodicu do suza".

Kris je rešio da urenebesni snimak svog sina podeli sa čitavom internet zajednicom, i objavio snimak na društvenim mrežama. Na Fejsbuku je ubrzo dobio 25.000 lajkova, podeljen je više od 55.000 puta, a imao je i 15.000 komentara.

Blic
Foto: Youtube/Printscreen
Video: Youtube/arshad ali

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter