Izvor:
11.03.2017 u 00:39
0

ŠOKANTNA ISPOVEST: Snimila na stotine pornića, a onda se udala za sveštenika! (foto)

Kristal Baset je postala samohrana majka sa 16 godina, kada je počela da snima filmove za odrasle ne bi li prehranila dete. zarađivala je basnoslovno, sve dok 2014. godine nije preživela strašnu saobraćajnu nesreću, i to je bila prektrenica u njenom životu.

Ona je tokom karijere kupila kuću u Malibuu i sedam automobila, uključujući i ferari.

– Na kraju mi je snimanje pornića postala rutina, kao posao u kancelariji od 9-17h. Odvezla bi sina u školu, otišla na snimanje i vratila bi se kući – rekla je ona.

Posle saobraćajke 2014. godine, počela da ide u lokalnu crkvu, gde se zaljubila u sveštenika koji je znao sve o njoj, budući da njena sestra ide u istu crkvu.

Kristal i njen suprug danas imaju dvoje dece, i osnovali su sopstvenu crkvu koja se zove "Novi počeci".

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter