Izvor:
14.03.2017 u 02:56
0

PAPIR ZA PEČENJE NE SLUŽI SAMO U KUHINJI: Pogledajte šta sve možete polirati sa njim!

Papir za pečenje je olakšao ne samo pripremu hrane, nego je domaćicama poslužio za mnoge druge "trikove". Da li ste znali da je on odličan za poliranje obuće?

Komadićem papira dobro istrljajte cipele i primetićete da su ne samo čiste, već i da se, zbog voska koji sadrži, savršeno sijaju. Sjaj na isti način možete da vratite escajgu, ali i drvenim podovima ili slavinama.

Ako imate muke sa rajsferšlusom na torbi ili jakni, samo ga protrljajte papirom i zupčanici više neće kočiti zatvaranje ili otvaranje, kao što će vrata na isti način prestati da škripe. A, ako vam se zalepi nešto na peglu, po papiru pospite malo soli i utrljajte ga po toploj ploči. Problem je rešen.

Novosti
Foto:Facebook/dneven

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter