Izvor:
17.03.2017 u 20:59
0

Platio je kartu za park samo 9 evra: POSLE POLA SATA JE POSTAO BOGAT!

Dečak Kalel Langford (14) je posetio Nacionalni park u Arkanzasu koji zovu “kraterom dijamanata“. San o pronalaženju blaga za njega je postao stvarnost posle samo pola sata.

Šetao se duž obale reke u “krateru dijamanata” kada je video svetlucavi braon kamen na terenu. Odmah je znao da je pronašao nešto posebno, pa je pozvao svog oca.

Greg Langford je rekao da su obojica odmah znali da neko mora da proveri kamen.

Dijamant je imao boju kafe i bio je čvrst, ali bilo im je jasno da nije u pitanju nešto obično.

Kada su odneli kamen na identifikaciju u parku, gde ulaznica košta samo 9 evra, bili su šokirani kada su saznali da je to sedmi po veličini dijamant koji tamo može da se nađe.

Najveći u poslednjih 40 godine bio je braon dijamant koji je imao čak 7,44 karata.

Kalel je kamen nazvao “Supermen dijamant” zbog njegove ljubavi prema čoveku od čelika. Odlučili su da ga ponesu kući kao suvenir, prenosi CNN.

Više od 75.000 dijamanata je otkriveno u ovom parku, a prvi je pronađen 1906. godine.

Park ima politiku “ko nađe, njegovo je”, i to je prilično velikodušno s obzirom na to koliko veliki dijamanti mogu da se pronađu tamo.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter