Izvor:
18.03.2017 u 12:56
0

TESTIRAJTE SVOJU LIČNOST: Jutarnje navike otkrivaju da li ćete uspeti u životu! (foto)

Bilo da iskačete iz kreveta i pre nego što alarm zazvoni ili čekate poslednji trenutak da se izvučete iz posteljine, to govori puno o vašoj ličnosti.
Da li ste znali da vaša jutarnja rutina može da otkrije puno toga o vašoj ličnosti i tome koliko ćete biti uspešni.

Izaberite svoju jutarnju rutinu i saznajte šta ona govori o vama:

Ranoranilac – budite se pre 6 časova ujutro i pravite listu obaveza dok svi ostali još spavaju.

Na ovaj način osećate da imate sve pod kontrolom i dan ne započinjete na levu nogu. Vi ste snalažljivi, proaktivni i fokusirani na to da imate odličan dan. Takođe ste veliki perfekcionista koji želi da uspe u životu i uvek ste korak ispred drugih.

Radite sve u poslednjem trenutku – nekoliko puta pomerate alarm do 8 časova ujutro

Iako ste brzinu jutarnjeg spremanja doveli do savršenstva, vaša jutra otkrivaju anksioznost i manjak životnog balansa – posebno ako radite do kasno kako biste nadoknadili propušten posao.

Ranoranilac u haosu

Ujutro ste u organizovanom haosu i pokušavate da obavite sve u hodu. Iako vam ovo uspeva većinu vremena, vremenom ovavak vid funkcionisanja može postati zamoran i može ukazivati an neurednost. Takođe, ovo može biti i znak straha od uspeha. Nedovoljnom jutarnjom pripremom sabotirate svoj uspeh.

Noćna ptica

Sve spremate noć ranije i možete sebi s vremena na vreme da dopustite da se uspavate.

Posvećeni ste ostavljanju dobrog utiska. Detalji i rutina su vam izuzetno važni, ali gledajte da ne budete previeš rigidni u svom nastupu. sasvim je u redu imati slobodan dan ponekada.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter