Izvor:
21.03.2017 u 17:58
0

NJEN ŽIVOT NE ŽELITE DA DOŽIVITE: Ovu ženu je društvo preziralo, a sada joj se klanjaju do zemlje! (VIDEO)

Žena po imenu Majra Rosales iza sebe je ostavila veoma težak životni period.

Naime, ona je godine završila na robiji, kada se policiji prijavila kao odgovorna osoba za smrt njene unuke Elzi, kako bi zaštitila sestru Džejmi. Osuđena je na 15 godina zatvora, i potpuno je odustala od svog života. Dobila je i pogrdni nadimak – ubica od pola tone.

Međutim, tokom suđenja je otkriveno da Majra nije ubica, pa je oslobođena, a njena sestra smeštena iza rešetaka.
I pre svega toga preterivala je sa hranom, ali depresija u koju je upala zbog ovog teškog razdoblja, samo ju je još više nagnala da jede.

Kada je konačno shvatila da polako ubija samu sebe i da osim nje ne postoji niko ko bi brinuo o sestrinoj deci, Majra je odlučila da se vrati u formu.

Tada je imala neverovatnih 452 kilograma i nije mogla ni da se pomeri iz kreveta bez nečije pomoći, a mučila se i sa nekoliko ozbiljnih zdravstvenih problema.

2001. godine počela je da mršavi polako, ali sigurno. Zbog morbidne gojaznosti, njeno telo je izgubilo svaki oblik, pa se pomak u mršavljenju slabo video, zbog ogromnog viška kože. Da bi njena figura imala oblik kakav treba, Majra je išla na čak 11 operacija. Što je više mršavila, bila je sve zadovoljnija, i sve manje je jela.

Sada je hrana nešto što moram da koristim da bih živela. Ranije sam živela da bih jela iskreno je rekla 36-godišnja žena.

Posle dosta truda, odricanja i godina, Majra sada ima 89 kilograma i prezadovoljna je svojim izgledom i životom. Ima sjajan odnos sa sestrinom decom, a pronašla je i čoveka svojih snova.

Iako ju je čitava javnost ismevala i nazivala ubicom od pola tone, sada je Majra mnogima inspiracija i motivacija da u svoj život unesu radikalne promene.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/Royce Jalazo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter