Izvor:
31.03.2017 u 16:57
0

BART SIMPSON JE ŽENA? Želeo da upozna omiljenog crtanog lika, a onda je usledeo šok! (foto)

Bart Simpson jedan je od najpopularnijih crtanih likova svih vremena. Zato nije čudno što je jedan dečak ostao bez teksta kad je upoznao osobu koja stoji iza njegovog glasa.
Simpsonovi su verovatno jedna od najpopularnijih serija svih vremena, što govori i broj sezona koje imaju, kao i rejtinzi. Nensi Kartrajt stoji iza glasa Barta Simpsona, a pre par dana na nju je naleteo trinaestogodišnji dečak koji je prodavao čokoladu za dobrotvornu akciju u školi. On je krenuo da priča sa njom, a ona ga je u jednom trenutku upitala da li zna ljude čiji glasovi stoje iza popularnih likova. Kada je rekao da ne zna, ona mu je pružila ruku i glasom Barta Simpsona se pozdravila sa njim, a njegova rekacija je bila neprocenjiva.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Svet plus
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter