Izvor:
02.04.2017 u 19:06
0

PRLJAVE TAJNE IZAŠLE NA VIDELO: Šokantni detalji o braku iz pakla pokojne princeze i princa Čarlsa!

Bračno putovanje mlade Dajane Spenser i britanskog brinca Čarlsa bilo je pravi pakao. Neke tajne sa tog putovanja otkrivene su tek sada 36 godina kasnije.

Dajana i princ Čarls su se venčali 1981. godine. Medeni mesec proveli su krstareći kraljevskom jahtom "Royal Yacht Britannia". Novopečenim supružnicima to je trebalo da bude najlepše bračno razdoblje, ali pokojna princeza opisala ga je kao pravi pakao. Tako piše u novoj knjizi o bivšem engleskom kraljevskom paru.

"Već tada je ona saznala da Čarls voli Kamilu. Često se tresla i povraćala, a na medenom mesecu bila je toliko rastrojena, da su joj lekari prepisali "Valium" za koji se kaže da ima jači uticaj na mozak od heroina ili marihuane", piše u knjizi u kojoj piše i da je Dajana odbila takve metode smirivanja.

superžena
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter