Izvor:
11.04.2017 u 22:21
0

MILIJARDER PONUDIO UDATOJ ŽENI DVA MILIONA DOLARA ZA SEKS: Kad je čula šta treba uraditi pobegla glavom bez obzira!

Kanadski milijarder Deril Kac na teži je način shvatio da novcem ne može kupiti baš sve. Naime, bahati tajkun ponudio je jednoj udanoj ženi čak dva miliona dolara da spava s njom. Međutim, za razliku od filma 'Nemoralna ponuda' u kojem je Robert Redford ponudio Demi Mur milion dolara da spava s njom, Kacu jedna vruća noć nije bila dovoljna. On je imao plan spavati s Brazilkom Gris Santo najmanje šest puta mesečno tokom cele godine!

Na Kacovu nesreću cela priča je došla i do supruga lepe Brazilke, inače profesionalnog kockara i prevaranta kojem su sva kasina sveta zabranila ulaz. On je odlučio nagovoriti suprugu da tuže milijardera i dođu do novca na lakši način.

Robert Cipriani je podneo prijavu u kojoj se navodi da je milijarder uništio njihovu reputaciju. S druge strane, oženjeni tajkun tvrdi da su optužbe lažne, zlonamerne i potpuno neutemeljene.

Međutim, Cipriani tvrdi da se napaljeni tajkun mesecima nabacivao njegovoj lepoj supruzi, sve dok mu nije puknuo film i na Havajima joj dao 'ponudu koju ne može odbiti'. On je barem mislio da se ne može odbiti, ali verna Gris je ostala čvrsto na zemlji.

– Sa sobom je doveo i rođaka koji mi je obećavao da će mi pomoći u glumačkoj karijeri. Taj rođak, Gelmon se zove, stalno je ponavljao koliko je Katz bogat i moćan

U međuvremenu je došao u Kac.

– Rekao je da mi može osigurati dobru ulogu u nekom filmu, ali na kraju je spomenuo da mu je jednostavnije da mi da novac. Rekao je 'radi se o milionima'.

Santo je ostala zapanjena, samo je pitala Katza šta treba napraviti. Odgovor je bio jednostavan.

– Tražim seks!

Lepa Brazilka ostala je potpuno šokirana i samo je istrčala iz apartmana. Međutim, tu nije bio kraj njenih muka.

– Čovek me opsedao. Mislim da je razlog zato što sam odbila njegove milione.

Nekoliko nedelja kasnije Kac je privatnim avionom došao u Los Angeles i nagovorio Santo da se opet nađu na večeri. Jadnica je opet pomislila da će joj milijarder pomoći u glumačkoj karijeri, ali već u uvodnim minutama na repertoaru je bila priča o seksu.

– Nisam prostitutka! – urlikala je Santo usred restorana i pobegla glavom bez obzira. Njihov sljedeći susret je bio na – sudu.

jutarnji.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter