Izvor:
12.04.2017 u 22:12
0

ZVALI SU GA DEČAK ZEC: Posle pet godina, potpuno se promenio! (VIDEO)

Pre pet godina Evan Hil, mališa iz Hristove crkve na Novom Zelandu, uglavnom je bio poznat kao "dečak zec" kako su ga siledžije zadirkivale zbog neverovatno velikih prednjih zuba.

Prednja četiri zubića ovom su mališanu bila toliko velika da nije čak mogao ni da zatvori usta, a njegovi roditelji nisu imali novca da mu obezbede dentalnu operaciju, neophodnu kako bi Evan mogao normalno da funkcioniše.

Njegova majka je čak izjavila kako je razmišljala da kuću stavi pod hipoteku kako bi platila operaciju sinu.

I tada je Evanova priča postala viralna i sa svih strana su počele da stižu reči podrške, ali i finansijska sredstva.

Hiljade ljudi, što iz Evanove zajednice Hristove crkve, što iz celog Novog Zelanda, uglavnom potpuni stranci, slali su novac za pomoć Evanu.

Njegova operacija koštala je 100.000 dolara a sa svim donacijama novca je i preteklo. I nakon pet godina redovnih odlazaka kod zubara i hirurga Evanu je konačno uklonjena proteza nakon operacije i mogao je da pokaže svoj divni osmeh.

Ne znam gde bismo bili danas bez tolike velikodušnosti ljudi – rekla je mama dečaka, i dodala da je od preostalog novca napravljen fond za pomoć drugoj deci koja imaju dentalne probleme, piše portal “inspiremore.com”.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter