Izvor:
12.04.2017 u 23:52
0

REVOLUCIONARNA IGRAČKA: Ostavljanje kućnog ljubimca samog kod kuće više neće biti problem! (VIDEO)

Pebi je čvrsta lopta koju možete kontrolisati preko svog mobilnog telefona i na taj način zabavljati svog ljubimca i kada niste kod kuće

Pebi je lopta za vašeg ljubimca koju možete kontrolisati iz daljine, tako da se možete igrati sa njim i kada niste kod kuće.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ova igračka je napravljena od plastike koja je otporna na ugrize, a njome možete upravljati preko Pebi aplikacije ili je postaviti na auto-kontrolu.

Tastatura kao pisaća mašina – hit koji će osvojiti svet (VIDEO)

U loptu je ugrađena kamera, tako da možete da motrite na svog krznenog prijatelja, ali i prednja svetla koja vam pomažu da upravljate po mraku.

Aplikacija šalje obaveštenja kada vaš pas laje i gura loptu.

Ali, Pebi nije samo za pse jer u sebi, takođe, ima ugrađen laser za mačke.

Sa Pebijem dolazi i ,,kućica'' za punjenje u koju se lopta sama vraća. Takođe, dobijate i ,,pametnu'' ogrlicu koja snima aktivnosti vašeg psa.

Ovakvo pakovanje košta 250 dolara i uz njega zabava može biti dostupna bilo kada!

Video:

Espreso.rs / Mashable
foto:printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter