Izvor:
14.04.2017 u 15:56
0

BIZARNO: Pogledajte kako izgleda festival PENISA u Japanu! (FOTO)

Festival čeličnog penisa (Kanamara festival), prvi put je organizovan 1969. godine, od kada se svake godine tradicionalno održava u Japanu u gradu Kavasaki.

Prva nedelja u aprilu rezervisana je za proslavu na ulicama grada, koje su ukrašene motivima velikog ružičastog penisa koji krase sveće, čokolade, lance za ključeve, majice…

Koliko je ovaj festival posećen dokazuju slike na kojima vidimo kako se ova nacija dobro zabavlja, ali i utrkuje sa što orginalnijim napravama koje su nedeljama ranije pripremali učesnici festivala.

Ove godine, glavnu atrakciju predstavljalo je drveno postolje sa velikim penisom, koji su ljudi nosili na ramenila, a prilikom hoda, on se pomerao i podizao u nebo.

Osim zabavne funkcije, ovaj festival ima za cilj da skupi što više novca koji će imati namenju u HIV istraživanja.

Izvor:b92.net
Foto:Instagram/ jowmai

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter