Izvor:
14.04.2017 u 18:22
0

ISPOVEST BIVŠE PROSTITUTKE: Makroi su nas terali na seks, a neke primoravali na ODNOSE SA PSIMA!

Svaka prostitutka koja u posao krene protiv svoje volje, uglavnom je prevarena pričom o dobroj zaradi, životu u velikom gradu i boljem životu. Kako je u svojoj ispovesti za emisiju "Crna hronika" otkrila bivša prostitutka, povlačenja nakon ulaska u posao nije bilo, a za svako odbijanje bila je fizički zlostavljanja.

– Jednom prilikom mi je izbio zub, zadobila sam naprsnuće rebara, zbog povreda nisam mogla da ustanem iz kreveta sedam dana – ispričala je.

Za one koje se svojevoljno odluče za ovaj posao, najčešći okidač za to su traume iz detinjstva i nepravilan psihički razvoj.

– Kad sam imala devet godina otac me je silovao. Tom prilikom bio je u alkoholisanom stanju – ispričala je jedna od prostitutki, dodajući:

– Pokušala sam da pobegnem iz ovog posla, ali sam završila gola u šumi, vezana za drvo. Tu sam provela celu noć. Jednom su me zatvorili u šahti. Mnoge su prolazile i gore: silovali su ih, terali ih da imaju seks sa psima.

Kako kaže, moguće je izvući se iz kandži prostitucije, iako jako teško.

– Ja sam uspela da nastavim sa svojim životom, normalno onoliko koliko je to moguće posle svega proživljenog – ističe bivša prostitutka.

pink.rs
foto:Otvoreno.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter