Izvor:
14.04.2017 u 20:55
0

NE DAJ BOŽE DA STE NA NJIHOVOM MESTU: Uhvatila je muža u prevari, pa mu se surovo osvetila! (VIDEO)

Jedna žena uhvatila je muža na delu dok je imao seks u automobilu sa svojom ljubavnicom. Bila je izuzetno besna i nasrnula je na ljubavni par.

Scena je bila izuzetno potresna, jer ljubavnica vrišti i plače, dok je žena vuče i udara štapom.

Supruga agresivno vuče haljinu devojke koju je zatekla sa svojim mužem, a potom svoj bes usmerava na supruga koji pokušava da zaštiti svoju ljubavnicu. Čitav prizor posmatrala je gomila ljudi koji su se neprekidno smejali.

Ovaj snimak je samo jedan u nizu gde su žene javno ponižene kada svoje muževe uhvate sa ljubavnicama.

Slična scena se dogodila kada je žena uhvatila muža sa ljubavnicom u krevetu, pa je tu devojku posle naterala da gola šeta po ulici.

Javno sramoćenje ljubavnice je uobičajan prizor u Kini, gde se prevarene žene često odlučuju da uzmu pravdu u svoje ruke.

Pogledajte video:

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen/Liveleak.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter