Izvor:
17.04.2017 u 02:26
0

IMALA JE 500 KILOGRAMA: Smršala najdeblja žena na svetu, pogledajte njenu neverovatnu transformaciju! (VIDEO)

Egipćanka Eman Ahmed (36), koja je svojevremeno imala 500 kilograma, važila je za najtežu ženu na svetu.

Međutim, lekari u Indiji su prihvatili da odrade rizičnu operaciju kako bi joj pomogli da znatno izgubi kilažu i samim tim, sačuvaju joj život.

Ahmed se znatno oporavila nakon što je dva meseca provela u bolnici. Umesto prvobitne kilaže zbog koje je hospitalizovana u Mumbaju, sada ima skoro upola manje, a čak može i da sedi, što je ranije bilo nezamislivo.

Lekari su otkrili da ona pati od retkog genetskog poremećaja zbog kog je stalno gladna.

– Nakon operacije, ova žena je bila na strogoj dijeti i to je uzrok njenog mršavljenja u ovolikoj meri – rekao je jedan lekar ove indijske bolnice.

Pre operacije, Egipćanka je imala moždani udar i nekoliko epileptičnih napada, zbog čega joj je paralizovana desna strana tela.

Inače, Eman je odmah po rođenju dijagnostikovana elefantijaza i već s 11 godina, zbog svoje težine nije mogla da se kreće.

Za krevet je bila prikovana punih 25 godina.

Izvor:Alo.rs
Foto:Youtube/NYOOOZ TV

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter