OTKRIJTE: Ovo su znakovi da će vaše prijateljstvo trajati zauvek!

 

Najbolja i najdublja prijateljstva preživće sva potencijalno teška životna iskustva. Ovo su znakovi koji pokazuju da imate prijateljicu ili prijatelja za ceo život

1. Uvek ste iskreni jedno prema drugome 

Bez obzira na sve, uvek ćete reći ono što mislite, otvoreno ćete izraziti svoja osećanja i stavove, i podeliti iskrena razmišljanja. Ništa drugo za vas nije opcija. Tako gradite prijateljstvo puno međusobnog poverenja. 

2. Uvažavate međusobne različitosti 

Ne doživljavate ih kao nešto što vas udaljava nego u tome vidite priliku da nešto naučite jedno od drugog. Od razlika u osobnosti do razlika u stavovima – uvažavate sve. 

3. Čak je i tišina između vas "prijatna" 

Ponekad nam se ne razgovara ni sa kim, ali jednostavno želimo svoju prijateljicu ili prijatelja da imamo uz sebe. Nije vam problem da zajedno sedite na kafi i jednostavno uživate u miru i tišini dok vam se misli ne pročiste dovoljno da se vratite dugim razgovorima. Nikada vam nije neugodno u takvom trenutku, jer se radujete svakoj prilici koju možete da provedete zajedno, bez obzira na raspoloženje. 

4. Razumete da duga razdvojenost ne znači kraj prijateljstva 

Život može da nas odvede u različite gradove i na druge kontinente. Svakodnevne obaveze i radno vreme mogu da na odvoje od prijatelja. Međutim, bez obzira na to koliko vremena prođe, vama je svaki susret isti i razumete se kao da se razdvojenost nikada nije ni dogodila. 

5. Ne plašite se neslaganja 

Čak se ni sa najboljom prijateljicom ili prijateljem ne možete uvek da se složite u svemu, ali vi to ne doživljavate kao problem. Neslaganja su sastavni deo života i događaju se svakome. Važno je ne dopustiti im da naštete prijateljstvu. Vi imate puno razumevanja jedno za drugo i znate da se to vama ne može dogoditi.

 

 

 

 

 

 

 

zadovoljna.hr
foto:arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro