Izvor:
18.04.2017 u 03:23
0

JEZIVO ISKUSTVO: Pevačicu ujeo otrovni pauk i ostavio joj RUPU na licu! (FOTO)

Megan Linsi preživela je pravu dramu, kada je ujeo pauk, koji joj je na licu napravio pravu noćnu moru.

Ona je rešila to da podeli sa svojim obožavateljima i ispričala zastrašujuću priču.

"Želim da podelim sa vama šta mi se desilo. Teško je podeliti ove slike, ali moram da vam skrenem pažnju. Pre devet dana sam se probudila sa ogromnim ujedom na svom licu. Pogledala sam desno i videla mrtvog pauka. Nekako sam se probudila i u toku noći ubila pauka, koji me već "bocnuo". Ujed je bio toliko grozan, da sam znala da je otrovan. Iskusila sam užasne simptome. Naticanje, osip celog tela, mišići su mi bili ukočeni. Pauk koji je ostavio rupu na mom licu jedan je od dve najotrovnije vrste u Americi. Srećom, lekari su mi pomogli, pa sam van životne opasnosti", napisala je pevačica na Instagramu.

Njeno stanje iz dana u dan se poboljšava, a sada joj se crna rupa zalečila.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Facebook/Meghan Linsey

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter