Izvor:
20.04.2017 u 17:39
0

NAKON 14 GODINA OTKRIO KO MU JE PRONAŠAO NOVČANIK: A onda je saznao NEVEROVATNU STVAR! (foto)

Tim Burovs je na Riding festivalu 2003. godine izgubio novčanik, a sada mu se na Fejsbuk javio muškarac koji ga je pronašao.

Pre 14 godina novinar iz Londona Tim Burovs izgubio je novčanik. Dogodilo se to na Riding festivalu 2003. godine, a kad ga je izgubio, mislio je kako nikada neće saznati šta se s njim dogodilo.

Međutim, prošle nedelje stigla mu je poruka na Fejsbuk. Jedan ga je muškarac upitao je li na Ridingu ikada izgubio novčanik. On mu je odgovorio da jeste pa mu je muškarac objasnio što se nakon toga dogodilo.

Naime, muškarac koji mu se javio pronašao je njegov novčanik, ali je iz njega prvo uzeo 10 funti kako bi kupio što je više mogao jabukovače. Nakon toga, novčanik je predao na odeljenje za izgubljene stvari na festivalu, a od toga dana on i njegovi prijatelji održavaju godišnje takmičenje u ispijanju jabukovače koje su nazvali "Timothy Burrows izazov".

– Žao mi je što sam te obavestio toliko godina kasnije, ali rado bih ti vratio 10 funti koje smo posudili. Sada se bojim koliki je broj svih tih ljudi po imenu Timothy Burrows, a kojima sam poslao poruke dok te nisam otkrio – napisao mu je muškarac koji je pronašao novčanik te mu objasnio pravila takmičenja:

– Tri tima od pet osoba dobije 3 litre jabukovače i pobednik je onaj ko je popije prvi. Ove godine pobednici su uspeli popiti jabukovaču u manje od pet minuta.

Tim je poruku podielio na Twitteru, a ona je odmah postala pravi hit.

večernji.hr
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter