Izvor:
20.04.2017 u 18:49
0

Sa plaže – u francusku politiku: PAMELA SE UKLJUČILA U PREDSEDNIČKE IZBORE!

Bivša zvezda hit serije "Blejvoč", Pamela Anderson, aktivno se uključila u predizbornu kampanju francuskih predsedničkih izbora.

Ona je putem društvenih mreža i svog sajta upitala predsedničke kandidate da li će omogućiti njenom prijatelju Džulijanu Asanžu dolazak u Francusku i da li će mu dati državljanstvo.

"Džulijan, njegovi simpatizeri i ja pažljivo pratimo francuske izbore i podržaćemo svakoga ko omogući njegovo ponovno ujedinjenje sa porodicom", glasio je jedan od tvitova.

"Kakav je stav Filjona i Makrona po pitanju Asanža? Znamo za Melenšona da je obećao državljanstvo i orden "Legije časti" za Džulijana i kolegu "oglašivača" Edvarda Snoudena", napisala je najpoznatija plavuša i onda se obratila kandidatkinji desnice Marin Le Pen:

"Le Pen je u prošlosti izjavljivala da će dati državljanstvo Asanžu, pa me zanima da li može to potvrditi".

Pamela Anderson je, inače, na čelu organizacije koja se bavi zaštitom životinja, a neki čak tvrde i da je već neko vreme u emotivnoj vezi sa Asanžom koji godinama živi u ekvadorskoj ambasadi u Londonu kako bi izbegao ekstradiciju u Švedsku koja ga tereti za navodno silovanje.

happytv.rs
Foto: Twitter/pamfoundation, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter