Izvor:
24.04.2017 u 12:50
0

O POSTUPKU HRABROG MOMKA BRUJI CEO SVET: Skočio je sa 12 metara visoke palube da bi pomogao zarobljenom kitu! (VIDEO)

Posada teretnog broda Šeik El Mokrani, koji plovi pod zastavom Bahama, u sredu je na otvorenom moru ugledala kita zarobljenog u ribarskoj mreži. Nesrećna životinja panično se koprcala i pokušavala da se oslobodi, ali bezuspešno.

Nakon kratkotrajnog pregovaranja sa zabrinutim kolegama, hrabri mornar, čiji identitet još nije otkriven, odlučio je da skoči s 12 metara visoke palube i da pomogne kitu.

Na moru ga je već čekao kolega, koji ga je s manjeg broda usmeravao i govorio mu kako da priđe životinji u nevolji bez da je dodatno uplaši i time ugrozi i svoj život.

Nakon što je muškarac doplivao do kita, odgurao ga od mreže i oslobodio, najveći morski sisavac odjurio je prema pučini, a brodska posada, koja je sve posmatrala s palube, kolegu je nagradila gromoglasnim aplauzom.

Neverovatan snimak! Mogao bih da ga pogledam još milion puta! Divno je znati da ima ljudi kojima je i dalje stalo do naše planete i nevinih životinja – samo su neki od komentara ispod videa koji je postao hit na Jutjubu.

Izvor: jutarnji.hr
Foto: YouTube Printscreen/Humans At Sea

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter