Izvor:
24.04.2017 u 19:43
0

NAKON OVIH SELFIJA SU POGINULI: Kobne fotografije šokirale svet! (foto galerija)

Ovo su neke od najbizarnijih, ali i najjezivih fotografija, nastale nekoliko trenutaka pre tragedije, koje će vas podsetiti koliko su život i smrt nepredvidivi.
Kažu da je za dobru fotografiju ključno odabrati pravi trenutak, ali za ove ljude to je ujedno bio i trenutak za kojim je usledila tragedija. I dok je neke od njih upravo poziranje odvelo u smrt, drugi nisu mogli da spreče katastrofe koje su ih snašle. Ovo su neke od najbizarnijih, ali i najjezivih fotografija, nastale nekoliko trenutaka pre tragedije, koje će vas podsetiti koliko su život i smrt nepredvidivi.

Kobni let

Pogrešan doskok

Ruski zaljubljenik u ekstremne sportove, Pavel Kašin, odlučio je da na vrhu nebodera izvede kolut unazad. Ali, pri doskoku je ipak izgubio ravnotežu te pao u sigurnu smrt sa 16. sprata. Na fotografiji je prikazan njegov poslednji skok.

Upropašćeno slavlje

Dve prijateljice snimile su ovaj srećni selfi dok su se vozile na devojačku zabavu. No, samo minut nakon toga, one su doživele strašnu saobraćajnu nesreću, koja je za jednu od devojaka bila tragična.

Brzi i neoprezni

Fotografija koja prikazuje Pola Vokera pri ulasku u luksuzni crveni Porše Kareru GT., na prvi pogled možda i izgleda kao tipični, glamurozni prizor iz Holivuda. Fotografija je snimljena na isti dan kad su glumac i njegov prijatelj (ujedno i vlasnik ovog automobila), tragično stradali u automobilskoj nesreći u kalifornijskom gradiću Santa Klarita.

(Ne)srećna pesma

Kortni Sanford bila je uzbuđena zbog pesme koja je zasvirala na radiju pa je slikala selfi na kojem se smeje. Svoju radost je podelila sa prijateljima na Fejsbuku. Međutim, to se sve odvijalo dok je bila za volanom automobila, kojim je minut nakon toga sletela sa puta i poginula. Inače, pesma koja je zasvirala na radiju bila je Farelov hit “Happy”.

Opasni selfi

Dok je Oskar Otero Aguilar slikao ovaj selfi u ruci je, osim mobilnog telefona, držao i pištolj koji je uperio u glavu. Sve je pošlo po zlu i Oskar je, neplanirano, počinio samoubistvo.

Poziranjem do smrti

Ksenija Ignatijeva, 17-godišnja Ruskinja i ljubiteljka opasnih selfija život je izgubila pozirajući za selfi. Dok je pokušavala da napravi fotografiju sa mosta, izgubila je ravnotežu, pala na električne kablove i umrla.

Pogledajte video:

Telegraf
Foto: Facebook/Twitter/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter