Izvor:
24.04.2017 u 21:31
0

ŠOKANTNI SNIMAK IZ BIJELJINE: Prostitutka usred bolnice nudi seks za 600 dinara! (VIDEO)

Ceo region bruji o snimku koji se ovih dana pojavio na internetu a na kojem se vidi "prodavačica ljubavi" koja u čekaonici bijeljinske bolnice nudi svoje usluge.

Navodno, ova žena je u Bijeljini poznata pod nadimkom "desetka". Na videu se vidi kako u vrlo otvorenom razgovoru sa posetiocima bolnice, nudi svoje usluge i to po principu "sve za 10 maraka" (što je oko 600 dinara).

Na snimku se može videti kako korpulentna gospođa obučena u tigrasto razgovara sa pacijentom koji sedi u čekaonici, a zatim drugi muškarac pokušava da je otera i dozove osoblje bolnice i obavesti ih šta se dešava.

Međutim, prodavačica ljubavi izgleda kao da je u ovom reonu domaća, pa neometano nastavlja svoj posao.


Bijeljinska prostituka poznata kao DESETKA za… by dekaavram

Izvor:Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter