Izvor:
25.04.2017 u 03:35
0

PARA VRTI GDE BURGIJA NEĆE: Evo zašto je ovaj momak postao najomraženiji lik na internetu! (VIDEO)

Grigorij Mamurin Griša je svoj nadimak "najodvratnija pojava na internetu" dobio zahvaljujući Jutjub kanalu na kom postavlja kontroverzne video snimke na kojima od nasumičnih prolaznika traži da se ponižavaju za novac.

Grigorij Mamurin Griša je unuk jednog od najbogatijih ruskih oligarha, Igora Nekludova, a mnogi ga opisuju kao "najodvratnijeg lika na svetu".

Griša ima svoj Jutjub kanal na kom postavlja klipove kojim dokazuje da se novcem sve može kupiti. Skoro svaki njegov video ima ili seksualne aluzije ili plaća ženama da mu operu automobil obučene samo u donjem vešu, zatim zaliva prolaznike paradajz sosom, traži devojkama da mu u javnosti pokažu gole grudi… i ukratko – na svojim snimcima od svih traži da se ponižavaju.

Sebe iz nekog razloga naziva "ruskim Spilbergom" i uveren je da na ovaj način pokazuje sve slabosti modernog društva.

"Ja ne osuđujem te ljude. Verujem da imaju probleme zbog kojih pristaju da rade određene stvari. Ne znam šta bih ja radio da imam iste probleme poput njih", rekao je Griša.

Jedan od kontroverznijih videa ga prikazuje ga kako sedi u parkiranom Mercedesu, a zatim zaustavlja par koji prolazi i pita ih za koliko para bi pristali da ima seks sa devojkom dok njen dečko čeka da završi. Ponudio im je 2.000 evra, ali mu je mladić zapretio batinama. Ipak, najgori deo tek dolazi. Naime, on se predomislio i počeo sa Grišom da pregovara o ceni.

Mnogi Rusi izrazito negativno reaguju na ovakvu bahatost, te pozivaju na zabranu ovakvih video snimaka, ali i podsećaju svoje sugrađane da je čast vrednija od novca.

DailyMail
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter