Izvor:
03.05.2017 u 08:53
0

KAPA DOLE: Ćerka je snimala oca dok peva, a onda je na Jutjubu nastao HAOS! (VIDEO)

Kada je jedna ćerka rešila da drugarima dokaže da njen otac fantastično peva i snimila video u kolima, nije ni slutila da će taj snimak videti još mnogo ljudi, pored njenog društva. A video na Jutjubu njenog oca Krisa Džounsa iz Teksasa pogledalo je više od 35 miliona ljudi.

Počeo je da peva u horu, imao mnogo planova, a onda mu se, kaže, dogodio život. Deci je trebala proteza, a on je morao da odustane od svojih snova. Sada radi kao građevinski radnik i u slobodno vreme peva. I to kako!

Ovo je prvi snimak tate Krisa dok peva “Tennessee whiskey”, kantri pevača Džordža Džonsa:

A ovako Kris peva Ben E. Kinga “Stand by me”:

Već je dobio poziv da učestvuje u muzičkom takmičenju “The Voice”. Odbili su ga na dva muzička takmičenja, jednom jer je prestar, a drugi put jer su smatrali da čovek nema talenta.

Izvor: Telegraf
Foto: Youtube Printscreen/TheEllenShow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter