Izvor:
05.05.2017 u 03:04
0

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Beba se rodila sa maminom spiralom protiv začeća u ruci! (FOTO)

Lusi Helen iz SAD prvo se šokirala što je uopšte trudna jer je stavila spiralu protiv trudnoće, a još veće iznenađenje je bio mali dečak koji se rodio sa spiralom u ruci.

Fotografija se neverovatnom brzinom proširila internetom.

Prizor je neverovatan – novorođena beba sa majčinom spiralom u rukama, kao da poručuje da je jači od tog komadića i da je "neko" drugi imao drugačije planove.

Lusi se šlogirala kada je videla da njen novorođeni sin drži spiralu.

Babice su ušle u sobu a mališan je to imao u rukama.

"Iako nisam planirala ovu trudnoću, moja porodica i ja smo presrećni Deksterom", rekla je majka.

Ginekolog je Lusi stavio spiralu u avgustu prošle godine. Da je trudna 18 nedelja saznala je pre Božića, što znači da je ostala u drugom stanju nekoliko dana nakon postavljanja spirale u njenu matericu.

Dok je bila na ultrazvuku, spirala se nije videla, pa je lekar pretpostavio da je ispala. Ali, ona se sakrila iza materice.

Mališan se rodio 27. aprila, sedam dana pre termina.

Da ne bi opet ostala trudna, Lusi je podvezala jajovode.

Izvor:Alo.rs
Foto:Printscreen; Facebook/Taveon Glenn

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter