Izvor:
06.05.2017 u 13:37
0

IMA MIKROPENIS: Samo 4 centimetra, ali pobedio je komplekse!

Lavan Hasan (27) iz Švedske ima dijagnozu zbog koje nema samopouzdanja, bar kada je njegov seksualni život u pitanju. On ima mikropenis, što podrazumeva da se njegove genitalije nisu razvile kako treba tokom puberteta.

Prema njegovim rečima, testisi mu se nisu razvili, a ni penis, koji ima samo 4 centimetra.

– To je penis veličine kakvu imaju deca – jada se Lavan.

Iako mu je mnogo ranije bilo jasno da s njim nešto nije kako treba, tek sa 12 godina, Lavanu je dijagostikovan Kalmanov sindrom.

Prema navodima seksologa, ovaj sindrom pogađa jedno među 10.000 dece. Rečeno mu je da možda neće moći da ima dece.

Celog života se Lavan plašio da će ga neko videti golog i otkriti njegovu najveću tajnu. Ali, rešio je da više neće da se plaši i napisao je iskren Fejsbuk post o veličini svog penisa.

Prema sopstvenim rečima, upoznao je ljubav svog života. A kao da samo to nije dovoljno, kaže, da nema boljeg osećaja nego kad ti neki mačo tip napiše da imaš veća m..a nego što će on ikada imati. To je, kaže, neverovatatan osećaj.

Izvor: Telegraf.rs/Expressen.se

Foto: Printscreen: tv2.no

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter