Izvor:
31.05.2016 u 23:43
0

PORODIČNI ŽIVOT: Bračni par živi sa kućnim ljubimcem teškim 140 kg (VIDEO)

Svetlana i Jurij Pantelenk iz Rusije, za kućnog ljubimca imaju medveda.

Naime, oni su medveda usvojili kada je imao samo tri meseca. Njegovo ime je Stepan. On danas živi sa njima u kući i čak jede, sa njima zajedno, za stolom.

Medved Stepan ima više od dva metara i star je 23 godine. Težak je 140 kilograma, ali i dalje voli da se mazi, pa koristi svaku priliku da se nekako gazdi smesti u krilo. Bračni par ga je usvojio kada su ga lovci našli kako bez majke tumara sam šumom. Bio je u vrlo lošem stanju. Sada je odlično i više je od običnog kućnog ljubimca. Meda Stepan pomaže porodici tako što zaliva cveće i ostale biljke.

Međutim, izdržavanje ovako velikog ljubimca, svakako košta, jer on popije nekoliko litara mleka dnevno, ali i 25 kilograma ribe, povrća i jaja.

Neki ljudi su mišljenja da je medved ipak zver i da svakog momenta može da ih napadne ili povredi, Svetlana kaže da je to isključeno.

Stepan najviše voli da sedne uveče između nas na kauč kako bismo svi zajedno gledali TV. On je tako druželjubiv sa ljudima i nikada nikog ne bi povredio – opisuje Svetlana za čuveni Dejli Mejl, dok doručkuje sa suprugom i medvedom Stepanom za stolom.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ Caters Clips

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter