Izvor:
03.06.2016 u 00:24
0

SAMO ZA NAJBOGATIJE: Prodata najskuplja torba na svetu!

Na aukciji u Hong Kongu, prodata je Birkin tašna, proizvođača "Ermes", od kože retke vrste krokodila sa Himalaja i kopčom od zlata koja je ukrašena dijamantima.

Ova tašna je uspela je da pređe iznos od 300.000 dolara, pa je tako postala najskuplja na svetu. Torba je sada vlasništvo privatnog kolekcionara, ali nije mogao da otkrije ko je kupac niti odakle je.

Tašna je napravljena po standardnom kroju Birkin tašni, sašivena je od kože retkog sivkastog krokodila sa Himalaja, kopča za zatvaranje je od kvalitetnog belog zlata, a ukrašenna je desetokaratnim dijamantima. Ova torba je pravo remek delo.

Zbog upotrebljenih dragocenih materijala, predstavlja "kolekcionarski eksponat". Kompanija "Ermes" proizvodi godišnje jednu ili dve tašne od ove kože, ali bez dragog kamenja i plemenitih metala, tako da je ovo izuzetak i nije poznato ko je vlasnik ove dragocenosti.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/_Ali__B

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter