Izvor:
22.05.2017 u 21:30
0

SVEŠTENIK JE SEKSUALNO ISKORIŠĆAVAO 5 GODINA: Tvrdio da sprovodi verski ritual! Evo kako mu se osvetila!

Samoproklamovani svetac, koji je pokušao da siluje ženu, dovezen je u bolnici u jednom indijskom gradu sa teškim povredama međunožja nakon što mu je jedna žena odsekla penis. Hari Svami (54) zvani Gangananda Tirtapata, stanovnik jednog ašrama u Kolamu, rekao je policiji da je samom sebi odsekao genitalije da bi iskupio svoje grehe.

Policija je odmah posumnjala da možda ne govori istinu pa je pokrenuta istraga koja ih je odvela do 22-ogodišnje žene koja je potvrdila i insistirala na tome da je ona to uradila kao poslednji način da sačuva svoje dostojanstvo jer ju je sveštenik seksualno iskorišćavao punih pet godina, pod izgovorom da sprovodi verski ritual.

Žena je u svojoj žalbi navela da je Hari nju i njenu porodicu posećivao u svojstvu sveštenika nekoliko godina, te da bi je svaki put pritom i seksualno zlostavljao, što je radio otkad je ona imala svega 12 godina.

U petak uveče, kada je Hari ponovo došao kod nje da sprovede svoj “verski ritual” ona je sakrila nož pod jastukom i odseka mu genitalije.

Porodica nesrećne žene je sveštnika odmah odvezla u bolnicu te on više nije u životnoj opasnosti, a lekari se i dalje bore da mu ponovo zašiju odsečeni penis.

Policija će Harija optužiti za nekoliko dela vezano sa seksualno zlostavljanje, a i protiv nesrećne žene će pokrenuti postupak, s tim što je ona svoja dela uradila u samoodbrani. Takođe, njena majka, koja je sve vreme znala šta sveštenik radi njenoj ćerki i koja je to dozvoljavala, takođe će biti uhapšena.

Panmana Ašram u Kolamu, gde je Hari boravio kao sveštenik, ga je odrekao, piše hindustantimes.com.

telegraf.rs
foto:Twitter/dnevnik.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter