Izvor:
24.05.2017 u 00:49
0

ŠOKANTNA ISPOVEST: Nakon smrti supruga saznala da je tudna, a ultrazvuk je dodatno dotukao! (video)

Za vreme trudnoće je osećala veliki bol u kičmi, pa je odmah posetila lekara.

Kada vam se život "raspada" teško je prisetiti se svih dobrih trenutaka kroz koje ste prošli kako biste se na neki način uverili da će sve biti bolje. Kortni Hil je doživela nešto tako kada joj je muž iznenada preminuo.

Brajan je bio profesionalni vojnik koji je služio vojsku u Iraku, Kuvajtu i Avganistanu. Godinama se izlagao riziku koji je ta uloga nosila, ali je srećom svaki dan dolazio kući živ i zdrav. Kada se Brajan penzionisao, činilo se da tek tada počinju sa srećnim i mirnijim životom. Ali, zadesila ih je nesreća.

U februaru 2016. godine Brajan je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično izgubio život. Ne samo da je Kortni izgubila svog voljenog muža, nego je i njihova ćerkica Regan izgubila oca.

Kortni je bila svesna da mora da nastavi dalje. Usred svega saznala je jednu divnu vest – da je trudna. Za vreme sahrane, uzela je ruku svog pokojnog muža i tiho mu šapnula da će ponovo biti otac.

Za vreme trudnoće je osećala veliki bol u kičmi, pa je odmah posetila lekara. Za vreme posete bolnici saznala je dodatne srećne vesti. Na ultrazvuku su bila dva dečaka i jedna devojčica. Nije mogla da veruje svojim očima!

Jasno je da ovakva vrsta trudnoće nosi i brojne rizike. Nakon izvesnog vremena je saznala da se otkucaji srca jedne od beba više ne mogu osetiti. Danas su Regan, Majls i Harper njena velika sreća i ponos. Raduje se njihovom odgoju i odrastanju i veruje da bi otac bio ponosan na njih.

Kada je pitaju da li su Majls and Harper blizanci ona odgovori da nisu. "Volim da ih nazivam trojkama", izjavila je ponosno.

Stil
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter