Izvor:
24.05.2017 u 17:31
0

ISPLIVAO SNIMAK KOJI JE TITO STROGO CENZURISAO: Kada ga pogledate, biće vam jasno zbog čega! (VIDEO)

Ovaj snimak koji je najpre bio zabranjen, a potom i zaboravljen, kada je ugledao svetlost dana privlači pažnju javnosti ne samo kontroverznošću maršalovih izjava već i time što Tito praktično nije mogao da dođe do reči od svojih pudlica koje su bez prestanka lajale dok ih je on bezuspešno smirivao.

Snimak je nastao 3. aprila 1975. godine kada se Tito obraćao javnosti, ali skoro ništa nije moglo da se čuje jer je morao da se bori sa svojim pudlicama, koje su konstantno lajale, prenosi Dnevni avaz.

Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg je Tito stavio embargo na snimak. Naime, on je smatrao kako njegov govor nije baš dobro odmeren, te je tražio da se deo sa Italijom izbriše, što se i može čuti u poslednjim sekundama snimka.

Dnevni avaz
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter