Izvor:
27.05.2017 u 03:24
0

DŽOKER IZ STVARNOG ŽIVOTA: Pojavio se na sudu imitirajući lik iz Betmena i dobio ogromnu kaznu! (foto)

Stripovi i filmovi bez sumnje utiču na ljude, ali postoje i ekstremni slučajevi, a jedan od njih je Lorens Saliven, koji je rešio da imitira imidž čuvenog Džokera, protivnika legendarnog Betmena.

Ovaj momak (29) uhapšen je zbog ilegalnog posedovanja oružja i doveden na sud u zastrašujućem izdanju. Pošto je navodno usred grada mahao pištoljem, nekoliko svedoka prijavilo ga je policiji.

S kosom obojenom u zeleno i licem tetoviranim poput legendarnog negativca, Saliven je zgrozio sve prisutne na sudu. Osim svojim izgledom, stvorio je nelagodu i ponašanjem, pa mu se tako "nije dalo da potpisuje papirologiju jer nije bio dobre volje".

Branile su ga majka i dve sestre koje veruju da njihov voljeni sin i brat nije krivac u ovom slučaju, a kaucija za izlazak iznosi pet hiljada dolara.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter