Izvor:
28.05.2017 u 17:32
0

ISPOVEST DEVOJKE-BARBIKE: Nikada nisam imala seks, to je za životinje!

Ukrajinka Valerija Lukjanova, djevojka koja se podvrgla seriji plastičnih operacija kako bi izgledala kao Barbika, izjavila je da nikada nije imala seks i da je telesna privlačnost životinjski instinkt koji ona ne poseduje.

Lukjanova je pažnju svetske javnosti privukla šokantnom izjavom u kojoj je istakla da “bi se pre ubila nego imala decu”.

– Gadi mi se ideja da imam decu. Većina ljudi ima decu samo da bi ispunili svoje vlastite ambicije. Žele da odgaje lekara ili pisca. S druge strane postoje očajne žene u tridesetim koje žele nekoga ko će ih voleti. Zašto? Samo da bi im na samrtnoj postelji doneo čašu vode. Radije bih umrla mučeničkom smrću nego imala decu. Porodični život je najgora stvar na svetu – kaže Valerija.

Ona zaista veruje da je lutka. Kao i Barbika i ona ima svog Kena Dmitrija Škrabova. Sa svojim suprugom živi u “otvorenom braku”, a kaže da se nalazi u “paralelnom univerzumu u kojem nema polova i u kojem nema dece”.

Međutim, iako ne želi da prizna, izgleda da joj je ipak, barem malo, stalo do porodice. Zbog supruga Dimitrija je postala vegetarijanka i zavolela je planinarenje.

– Dimitrij je uvek na mojoj strani. Podržava me. Voli me i kad sam našminkana i kad sam bez šminke – kaže Valerija.

Izvor: Telergaf.rs

Foto: Twitter/BarbieHumana, Facebook / Valerya Lukyanova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter