Izvor:
28.05.2017 u 17:48
0

PSIHOLOŠKI TEST: Na zanimljiv način otkrijte kakvog partnera zaista priželjkujete!


Jednog subotnjeg popodneva, iz lencarenja i sanjarenja u svom domu trgao vas je zvuk zvona na vratima. Kada otvrorite vrata, ceka vas neverovatno iznenadjenje – dvojica glasnika iz zivotinjskog sveta dosli su da vam donesu vesti o vasoj buducnosti.

Ali nakon sto procitate njihove poruke videcete da sadrze veoma razlicite prognoze o onome sto vas u buducnosti ocekuje Jedna od zivotinja donela je pismo koje vam prorice srecu i zadovoljstvo u zivotu, druga najavljuje samo nesrecu i ocajanje.

Koja je od dole navedenih zivotinja donela dobre vesti a koja zle slutnje? (Odaberite razlicitu zivotinju za svaku od ove dve mogucnosti.)

1. Tigar

2. Pas

3. Ovca

4. Papagaj

5. Kornjaca

Evo resenja….

Zivotinje – glasnici u ovoj prici upravo odgovoaraju vasem shvatanju one vrste ljudi koji vam mogu doneti radost i bol.

Tigar

Dobre vesti: Smatrate da biste bili najsrecniji sa ambicioznim i snaznim partnerom, koji ima nepopustljivu zelju da vlada.

Zla sudbina: Uzasavate se buducnosti sa uobrazenim, tiranskim partnerom koji se sepuri okolo kao gospodar dzungle i rezi na svaki nagovestaj podele kucnih poslova.

Pas

Dobre vesti: Bespogovorna odanost i apsolutna vernost osobine su koje najvise cenite kod svog partnera.

Zla sudbina: Vi se nikako ne mozete uskladiti sa onima koji zele svakome da ugode i plase se onoga sto bi drugi mogli da pomisle.

Ovca

Dobre vesti: Srecnu buducnost vidite sa partnerom koji ce sa puno topline brinuti o vama.

Zla sudbina: Plasite se da biste mogli zavrsiti sa dosadnom osobom vezanom za kucu koja se zadovoljava time da svaki dan provede na istom starom pasnjaku.

Papagaj

Dobre vesti: Najvise bi vam odgovarala pricljiva, zabavna osoba koja zna kako da vas nasmeje.

Zla sudbina: Nista vas ne bi vise nerviralo od brbljivog lenjivca koji je alergican na svaku vrstu rada.

Kornjaca

Dobre vesti: Vas idealni partner je ozbiljan, stabilan, i uvek uz vas
kada vam je potreban.

Zla sudbina: Mogucnost da provedete zivot sa uzasavajuce sporim, tromim partnerom predstavlja vasu najstrasniju nocnu moru.

Izvor:brija.com
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter