Izvor:
28.05.2017 u 19:03
0

MEDICINSKO ČUDO: Lekari oživeli bebu koja nije disala 22 minuta!

Tek što se rodila, a već bi se vratila na onaj svet. To bi se dogodilo sa ćerkicom Dena i Rejčel Norej, koja nije disala kada je došla na ovaj svet.

Ipak, lekari nisu hteli da je puste. Zahvaljujući herojskim podvizima britanskih lekara, devojčica koja nije disala 22 minuta, uzela je svoj prvi dah.

Den i Rejčel su mislili da za njihovu curicu nema spasa, te nisu mogli da veruju svojim očima kada su lekari oživeli njihovu bebu koja je, praktično, doživela kliničku smrt.

Kako izveštava britanski San, lekari su čak roditelje upozorili da postoji velika verovatnoća da beba, nakon oživljavanja, neće živeti duže od tri dana. Ipak, dogodilo se potpuno čudo, i ova beba ima sada 10 meseci.

Izvor:Alo.rs
Foto:quotesgram.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter