Izvor:
29.05.2017 u 20:14
0

OVO NIJE OČEKIVAO: Britanac zapalio cigaretu u avionu, nećete verovati kakvu kaznu je dobio!

Šta jedna cigareta može da napravi od ljudskog života, to je zaista neverovatno.

U neobradom grožđu se našao Džon Koks (46) iz Velike Britanije, koji je zbog pušenja u avionu osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od devet i po godina.

Koks je odlučio da zapali cigaretu u toaletu aviona, a nakon što ju je popušio, bacio ju je u kantu koja se zapalila i tako aktivirao alarm.

Detektor za dim se aktivirao tek nakon sat i po leta, a osoblje je uspelo da ugasi požar. Pilot je upozorio da je pušenje u avionu strogo zabranjeno, a nakon incidenta je čak razmišljao o prisilnom sletanju.

Koks je proglašen krivim za podmetanje požara iz nemara, zbog čega je prvo osuđen na četiri i po godine zatvora, ali je sudija presudio da je ta kazna blagonaklona. Na ponovljenom suđenju kazna je povećana za čak pet godina.

Avion je leteo u avgustu 2015. godine, a u trenutku požara bio je na visini od 10,000 metara. Koks je uhapšen u Egiptu čim je avion sleteo, nakon čega je deportovan u Veliku Britaniju.

fokus.ba
foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter