Izvor:
29.05.2017 u 23:30
0

BRUTALNI NAPAD ZVERI: Lovac snimio trenutak kada ga je pojurio MEDVED! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Na Jutjubu je objavljen video kanadskog lovca Richarda Veslija, kojeg je napao crni medved. Srećom po njega, uspeo se odupreti napadu i izvući sa lakšim povredama. Kada je uočio medveda, lovac iz Ontarija pokušao ga je oterati glasnim zvukovima, ali postigao je kontraefekt i privukao pažnju zveri.

Vesli je bio naoružan lukom i strelom, a sa lukom je uspeo privremeno zaustaviti medveda. Završili su rvajući se na tlu, a kamera je u tim trenucima bila okrenuta suprotno od njih. Nakon petnaestak sekundi, Vesli se opet vraća na kameru i javlja da je sve u redu.

– Trebao sam pre ispaliti strelu u njega – kaže zadihani lovac u kameru.

Izvor:srbijadanas.com
Foto:Twitter/NetPress_MK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter