Izvor:
08.06.2016 u 21:26
0

NEVEROVATAN PRIZOR: Kako je ova ribica uopšte dospela ovde? ( FOTO)

Ako mislite da vam je danas baš loš dan, onda pogledajte ovu malu ribicu koja je nekako uspela da ostane zarobljena u meduzi. Razumljivo je zašto izgleda jako uznemireno zbog toga.

Fotograf podvodnog sveta, Tim Samjuel, uspeo je da uhvati trenutak kada je ova meduza sa ribicom u sebi plivala pored njega na australijskoj istočnoj obali u decembru prošle godine. Ova fotografija je postala omiljena čim je postavljena prošle sedmice na njegovom sajtu i Instagram profilu.

Pronašao sam ribu zarobljenu u meduzi. Ona je zaglavljena tu ali sam primetio da ona kontroliše meduzino kretanje – napisao je Samjuel na Instagramu.

Samjuel je rekao i da je razmišljao nekako da pomogne ribici jer se osećao loše dok je gledao taj prizor, međutim odlučio je da pusti prirodu da ide svojim tokom.

Ovaj fotograf je inače poznat po svojim neverovatnim fotografijama koje prikazuju podvodni život.

Pogledajte nekoliko njegovih predivnih fotografija:

HappyTv.rs
Foto: Instagram/ timsamuelphotography

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter