Izvor:
08.06.2016 u 21:53
0

NE RADITE OVO: Evo kako prolaze oni koji ismevaju Kraljičinu gradu (VIDEO)

Pre neki dan pojavio se još jedan snimak kada se pripadnik čuvene Kraljičine garde u Londonu iznervirao zbog napasnih turista.

U svojim crvenim kaputima i crnim kapama (šubarama), oni su jedna od turističkih atrakcija Londona. Međutim, tuiristi nikako da shvate da su to profesionalni vojnici, a ne maskote i da oni krajnje ozbiljno obavljaju svoje dužnosti i zadatke.

Na sledećem videu može se videti da jedan kineski turista oponaša hod vojnika dok on predaje smenu, a kada je prevršio meru i dodiruno ga, vojnik je reagovao prilično burno ali ipak u skladu sa ovlaštenjima, navode nadležni organi.

Uperio je pušku u nepristojnog turistu uz glasan povik – Odstupi od Kraljičine garde – pri čemu su se momci razbežali i nije im više ništa bilo smešno ni zanimljivo kao u početku.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/ hngjms

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter