Izvor:
09.06.2016 u 01:34
0

ŠKOTSKI POLICAJAC U AKCIJI: Uhapsio izgrednika, a onda se desilo nešto neočekivano ( VIDEO)

Kako bi popravio raspoloženje ljudima nakon tuče i hapšenja u jednom škotskom pabu, policajac je odlučio da uzme mikrofon u ruke i zapeva ''I Will Survive" (Preživeću).

Narednik Džon Haris zapevao je legendarnu numeru pod punom opremom kako bi oraspoložio ljude u „Vaterlo baru“ u Glazgovu.

Policajac se odazvao na poziv zbog navodnog napada, a kada je došao uspeo je posle kratkog koškanja da uhapsi 23-godišnjeg muškarca.

Da bi smirio situaciju nakon hapšenja narednik je odložio opremu i uzeo mikrofon u ruke.

Ubrzo su krenuli prvi taktovi pesme I Will Survive, a onda je i Haris zapevao što je oduševilo prisutne, koji su vrlo brzo počeli da se smeju.

Njegov šef Mark Saterlend kaže da je ponosan na njegovu reakciju, koja je pomogla u smirivanju napete situacije.

Neko od prisutnih je snimio deo nastupa, što se vrlo brzo proširilo internetom, a čak je i Glorija Gejnor pohvalila Džonovu reakciju i pevanje.

Izvor: RTS
Foto: YouTube Printscreen/ the read over tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter