Izvor:
14.06.2017 u 19:24
0

NAJPOPULARNIJI TATA NA INSTAGRAMU: Žene su prosto ludele za njim, a on je život promenio iz korena! (foto galerija)

Italijanski manekenk Mariano di Vaio nezvanično je dobio titulu najatraktivnijeg tate na Instagramu. Jasno je, žene ga obožavaju!

Mariano di Vaio je poreklom iz Italije, a već nekoliko godina živi na području Njujorka gde radi kao model, glumac i bloger.

Od kako je sarađivao sa modnim kućama kao što su Kavali, Guči, Tomi Hilfiger i Hugo Bos, njegova slava je naglo počela da raste.

Danas na svom Instagramu ima šest miliona pratilaca, a zbog velikog angažovanja ovaj tata priznaje da mu putovanja i naporna snimanja teško padaju.

Razlog je, sasvim očekivano, odvojenost od porodice i prijatelja, a on se trudi svaki slobodan trenutak da provede sa ženom i svojim sinom.

Tako Mariano stalno objavljuje na svom profilu fotografije sa bebom, a žene prosto lude za njim.

Kurir
Foto: Instagram/Mariodivaio

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter